Restaurant Aire
10 abril 2013 | Publicat per a 2013 | Jornades | Participants | Vídeos - (Deixa un comentari)Continuem descobrint els plats que ens prepararan els cuiners santfeliuencs a “La cuina de les roses”. Carlos Campos és cuiner i propietari del restaurant Aire. Fa 6 anys que van obrir, i es troba dins dels jardins del Palau Falguera.
El Carlos agraeix totes les iniciatives dirigides a potenciar la gastronomia local, com les jornades gastronòmiques. Tot i que “costa introduir la rosa a la cuina i que tingui bona acceptació”, confessa. Sobre el canviant món de la restauració, s’alegra que “avui en dia els cuiners mouen gent i són els líders dels restaurants”.
Ens explica què fan al restaurant Aire. “Ara es porta el producte amb molt poca transformació, molt autòcton, amb molt respecte per la matèria prima”. Seguint aquesta línia, al restaurant fan una evolució de les tapes clàssiques “però amb una elaboració molt curta, a la planxa, amb bona matèria prima”.
I també ens revela quina serà la recepta que cuinaran en directe durant les jornades “La cuina de les roses”. El seu plat serà un risotto de carxofes, llagostins i roses.
Pots seguir els comentaris a través del RSS 2.0 , deixar un comentari, o fer trackback.
Deixa un comentari