Recepta de la pastisseria Can Plana: Bavarroi de roses
INGREDIENTS
500 gr. de llet
El pètals de 4 roses vermelles amb molta olor i aptes per a ús alimentari
50 gr. aigua de roses
15 gr. fulles de gelatina
65 gr. sucre
200 gr. rovells d’ou
700 gr. nata montada
2 gr. essència alcohòlica de roses de 95º
PREPARACIÓ
- Bullir la llet.
- Afegir-hi els pètals de rosa picats i deixar infusionar 15 minuts.
- Colar amb el colador xinès.
- Afegir-hi l’aigua de roses, el sucre i els rovells d’ou.
- Procedir com una crema anglesa a 85º.
- Afegir la gelatina remullada i escorreguda i refredar a 20º.
- Incorporar la nata muntada amb compte i barrejar suaument.
- Omplir els gots de seguida.
Pots seguir els comentaris a través del RSS 2.0 , deixar un comentari, o fer trackback.
Deixa un comentari