Brioixets amb crema de roses
19 abril 2015 | Publicat per a 2015 | Receptes | Vídeos - (Deixa un comentari)Recepta de la pastisseria Can Plana: Brioixets amb crema de roses
INGREDIENTS PEL BRIOIX
1 kg farina brisa (meitat fluixa meitat forta)
200 gr sucre
20 gr sal
100 gr mantega
4 ous
Pell de llimona
100 gr llevat
10 roses
0.5 l aigua aproximadament
PREPARACIÓ DEL BRIOIX
- L’aigua s’ha d’infusionar amb els pètals de les roses, deixar refredar abans de fer el brioix.
- Fer un volcà amb la farina i barrejar tots els ingredients fins a obtenir una massa fina i elàstica.
INGREDIENTS PER A LA CREMA DE ROSES
1 l de llet fresca
270 gr sucre
50 gr de maicena
6 rovells d’ou
8 roses
PREPARACIÓ DE LA CREMA DE ROSES
- Fem bullir la llet amb el sucre. Quan bulli infusionem 6 minuts amb els pètals de rosa
- Barregem la maicena amb una mica de llet i li incorporem els rovells. Tornem a bullir la llet infusionada
- I ho barregem amb els rovells i la maicena
- Deixem refredar. Ja podem farcir els brioixets
Pots seguir els comentaris a través del RSS 2.0 , deixar un comentari, o fer trackback.
Deixa un comentari