Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Brioixets amb crema de roses

19 abril 2015 | Publicat per Amics de les roses a 2015 | Receptes | Vídeos - (Deixa un comentari)

Recepta de la pastisseria Can Plana: Brioixets amb crema de roses

INGREDIENTS PEL BRIOIX

1  kg farina brisa (meitat fluixa meitat forta)
200 gr sucre
20 gr sal
100 gr mantega
4 ous
Pell de llimona
100 gr llevat
10 roses
0.5 l aigua aproximadament

PREPARACIÓ DEL BRIOIX

  1. L’aigua s’ha d’infusionar amb els pètals de les roses, deixar refredar abans de fer el brioix.
  2. Fer un volcà amb la farina i barrejar tots els ingredients fins a obtenir una massa fina i elàstica.

 

INGREDIENTS PER A LA CREMA DE ROSES

1 l de llet fresca
270 gr sucre
50 gr de maicena
6 rovells d’ou
8 roses

PREPARACIÓ DE LA CREMA DE ROSES

  1. Fem bullir la llet amb el sucre. Quan bulli infusionem 6 minuts amb els pètals de rosa
  2. Barregem la maicena amb una mica de llet i li incorporem els rovells. Tornem a bullir la llet infusionada
  3. I  ho barregem amb els rovells i la maicena
  4. Deixem refredar. Ja podem farcir els brioixets

Pots seguir els comentaris a través del RSS 2.0 , deixar un comentari, o fer trackback.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *