Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Brasseria “El Caliu”

11 abril 2013 | Publicat per Amics de les roses a 2013 | Jornades | Participants | Vídeos - (Deixa un comentari)

La Conxita Barral és la mestressa de la brasseria El Caliu. Fa 25 anys que aquest restaurant és al carrer Sant Joan, 5, de Sant Feliu portant a taula plats senzills cuinats a la brasa.

El Caliu

Ella mateixa explica que té “una cuina molt senzilla, gens elaborada, només coses a la brasa”. I diu que a ella l’únic que li salva és “la qualitat del producte, perquè un bon producte a la brasa sempre surt bo”.

De bon principi “no sabia ben bé com fer encaixar les roses” als seus plats, però finalment va decidir els dos plats que mostrarà a les jornades gastronòmiques:

  • Torrada de brandada amb roses de bacallà
  • Peres al vi de roses

El Caliu

Pots seguir els comentaris a través del RSS 2.0 , deixar un comentari, o fer trackback.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *