Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Carme Ruscalleda cuina amb roses

12 abril 2014 | Publicat per Amics de les roses a 2014 | Cuiners de renom | Vídeos - (2 comentaris)

Carme Ruscalleda és la xef del restaurant Sant Pau, amb 3 estrelles Michelin. La relació de Ruscalleda amb les roses ve de lluny. Ens explica alguns plats que ha preparat amb roses. “Hi dóna color i poesia visual, però també fragància i textura a la boca“.

La reconeguda cuinera descriu la gastronomia com “l’art del plaer de tots els sentits”. Al jardí del seu restaurant hi vultiva flors que faran servir en els seus plats. “Tota la flor que passa pel plat ha de ser cultivada per a la hosteleria”, adverteix.

Carme Ruscalleda troba fantàstic que des de Sant Feliu de Llobregat haguem pensat en unes jornades gastronòmiques dedicades a la rosa. “La poesia la podem trobar en un ram, en un present d’una rosa i en un plat. Fred o calent, dolç o salat”.

Pots seguir els comentaris a través del RSS 2.0 , deixar un comentari, o fer trackback.

2 Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *