Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Carpaccio de Magret d’ànec, encenalls de foie, flors silvestres i sorbet de maduixots del Maresme

28 abril 2012 | Publicat per Amics de les roses a 2012 | Receptes | Vídeos - (Deixa un comentari)

Recepta del restaurant El Melic: Carpaccio de Magret d’ànec, encenalls de foie, flors silvestres i sorbet de maduixots del Maresme

INGREDIENTS:

  • 1 Magret d’ànec
  • pètals de diferents flors
  • 1 foie
  • sorbet de maduixots
  • paper de forn
  • escames de sal
  • vinagreta (feta amb caramel de vinagreta balsàmic, 2 cullerades d’oli d’oliva i sucre morè)

PREPARACIÓ:

  1. Posem el Magret i el foie dins del congelador durant aproximadament 1 hora i mitja.
  2. Tallem el Magret a làmines i el col·loquem sobre el paper de forn l’un al costat de l’altre donant la forma del plat que volem servir.
  3. Cobrim el Magret amb paper de forn i el desem una altra vegada al congelador fins que el volem fer servir.
  4. Traiem el Magret del congelador, retirem amb cura el paper de forn i el posem al plat. Ratllem el foie tret del congelador per la part ample del ratllador.
  5. Remenem enèrgicament la vinagreta i en servim gotes per damunt, uniformement.
  6. Fem una bola de sorbet amb la cullera i la servim al centre del plat.
  7. Acabem col·locant escames de sal pel damunt.

 

Pots seguir els comentaris a través del RSS 2.0 , deixar un comentari, o fer trackback.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *