Carpaccio de Magret d’ànec, encenalls de foie, flors silvestres i sorbet de maduixots del Maresme
28 abril 2012 | Publicat per a 2012 | Receptes | Vídeos - (Deixa un comentari)Recepta del restaurant El Melic: Carpaccio de Magret d’ànec, encenalls de foie, flors silvestres i sorbet de maduixots del Maresme
INGREDIENTS:
- 1 Magret d’ànec
- pètals de diferents flors
- 1 foie
- sorbet de maduixots
- paper de forn
- escames de sal
- vinagreta (feta amb caramel de vinagreta balsàmic, 2 cullerades d’oli d’oliva i sucre morè)
PREPARACIÓ:
- Posem el Magret i el foie dins del congelador durant aproximadament 1 hora i mitja.
- Tallem el Magret a làmines i el col·loquem sobre el paper de forn l’un al costat de l’altre donant la forma del plat que volem servir.
- Cobrim el Magret amb paper de forn i el desem una altra vegada al congelador fins que el volem fer servir.
- Traiem el Magret del congelador, retirem amb cura el paper de forn i el posem al plat. Ratllem el foie tret del congelador per la part ample del ratllador.
- Remenem enèrgicament la vinagreta i en servim gotes per damunt, uniformement.
- Fem una bola de sorbet amb la cullera i la servim al centre del plat.
- Acabem col·locant escames de sal pel damunt.
Pots seguir els comentaris a través del RSS 2.0 , deixar un comentari, o fer trackback.
Deixa un comentari