Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Clausura de les jornades amb més públic

21 abril 2013 | Publicat per Amics de les roses a 2013 | Jornades - (1 comentari)

IMG_7800

Aquest matí han tingut lloc les darreres demostracions en directe de les jornades gastronòmiques de la rosa a Sant Feliu de Llobregat. La sala del restaurant de l’Institut Martí Dot s’ha fet petita per acollir la gran quantitat de públic que ha assistit a aquesta segona edició. Al matí de diumenge hem pogut veure, i degustar, els plats de l’Institut Martí Dot, del bar de l’Ateneu i de la pastisseria Can Plana.

També ha tingut lloc l’entrega de premis del concurs de pastissos, que posteriorment també ha pogut degustar el públic. La regidora Lídia Muñoz ha tancat un certamen en què també hem pogut veure cares conegudes a Sant Feliu de Llobregat, com la de l’escriptora i poeta Joana Raspall, que ha assistit a les últimes sessions.

Aquí teniu totes les fotos d’aquestes segones jornades gastronòmiques “La cuina de les roses”. Recordeu que en uns dies publicarem en aquest mateix lloc web els vídeos complets de totes les demostracions dels cuiners i cuineres, que han demostrat tenir molta inventiva a l’hora d’idear i elaborar en directe receptes amb roses.

 

La cuina de les roses La cuina de les roses La cuina de les roses La cuina de les roses La cuina de les roses La cuina de les roses La cuina de les roses La cuina de les roses

Pots seguir els comentaris a través del RSS 2.0 , deixar un comentari, o fer trackback.

One Response

  • daniel maza fernandez says:

    Fantástica idea y fantástico evento, el año que viene repito todo el fin de semana NON STOP, grandísimas las elaboraciones!!!Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *