Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Empanada afrodisíaca de pollastre i roses

28 abril 2012 | Publicat per Amics de les roses a 2012 | Receptes | Vídeos - (Deixa un comentari)

Recepta del bar de l’Ateneu: Empanada afrodisíaca de pollastre i roses

INGREDIENTS:

  • 1 ceba
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1/2 pollastre en parts
  • pètals de rosa
  • una mica de canyella
  • una mica de sucre
  • 1/2 got de vi blanc molt suau
  • oli
  • sal

PREPARACIÓ:

  1. Talla i sofregeix la ceba i el pebrot.
  2. Fregeix els trossos de pollastre en molt poc oli fins que estiguin daurats.
  3. Afegeix-hi sal, sucre, vi blanc, canyella i els pètals de rosa.
  4. Deixa coure durant 1/2 hora.
  5. Col·loca en les tapes d’empanada, i tanca amb forma de cistella, com una flor.
  6. Al forn 6 minuts.

 

Salsa de roses i maduixes per a la panacotta

INGREDIENTS:

  • 6 tasses de maduixes vermelles i fresques
  • 1 tassa i 1/2 de sucre
  • Claus d’espècie
  • 6 roses vermelles

PREPARACIÓ:

  1. Agafa les maduixes i neteja-les de manera que quedin sense fulles.
  2. Col·loca-les en una olla amb el sucre i 3 de les 6 roses desfullades.
  3. Posa-ho a foc lent fins que bulli i remena constantment per evitar que s’enganxi.
  4. Quan ja estigui en un punt molt semblant al punt de caramel, baixa el foc i deixa reposar uns minuts.
  5. Aboca-ho sobre la panacota freda.

 

Pots seguir els comentaris a través del RSS 2.0 , deixar un comentari, o fer trackback.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *