Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Filet de porc farcit amb salsa de ceps i confitura de roses

26 abril 2014 | Publicat per Amics de les roses a 2014 | Receptes - (1 comentari)

Recepta del restaurant l’Art de les cassoletes: Filet de porc farcit amb salsa de ceps i confitura de roses

INGREDIENTS

1 filet de porc
Una mica de pebre
Una mica de sal
Tres talls de formatge per fondre
30 grams de ceps
2 tomàquets
1 ceba
0,5 litres de caldo de carn
50 grams de confitura de roses
20 cl d’oli d’oliva
1 farcellet de herbes aromàtiques

PREPARACIÓ

  1. S’obre el filet i se salpebra.
  2. S’omple amb el formatge i els ceps.
  3. Es tanca i es posa a rostir en una cassola amb dos tomàquets sencers, una ceba a grills i se li afegeix el farcellet.
  4. Quan la ceba i el tomàquet es comencen a rostir, se li va afegeix el brou de carn a poc a poc.
  5. Un cop rostit, es retira el filet i es deixa refredar.
  6. Amb el que ens ha quedat a la cassola, ho triturem i ho passem pel colador xinès. L’apartem.
  7. Amb el filet un cop fred, el tallem i el posem en una safata.
  8. Escalfem la salsa que havíem reservat i quan estigui molt calent ho aboquem sobre el filet.
  9. El servim acompanyat de la confitura de rosa . Si volguéssim, la confitura de roses es podria barrejar amb puré de poma o de patata.

IMG_3788 Filet de porc farcit amb salsa de ceps i confitura de roses

Pots seguir els comentaris a través del RSS 2.0 , deixar un comentari, o fer trackback.

One Response



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *