Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Cruixent de formatge amb melmelada de pètals de rosa

27 abril 2014 | Publicat per Amics de les roses a 2014 | Receptes - (Deixa un comentari)

Recepta de la pastisseria Can Plana: Cruixent de formatge amb melmelada de pètals de rosa

INGREDIENTS

Pasta filo
Formatge mozzarella o un formatge suau
Melmelada de roses
Mantega
Sucre llustre

PREPARACIÓ

  1. Tallem la pasta filo a la mida que necessitem, quadrada.
  2. Tallem la mozzarella en porcions, de la mida desitjada.
  3. Posem la mantega al foc o al microones perquè es fongui. Ha d’estar líquida.
  4. Agafem la pasta filo i, amb l’ajuda d’un pinzell, la pintem de mantega. Que no quedi massa oliosa, només necessitem que s’enganxi bé.
  5. Posem el tros de formatge i una mica de melmelada de roses. Tanquem de la forma desitjada.
  6. I empolvorarem el sucre llustre per sobre.
  7. Fiquem al forn a uns 180 graus durant uns 10 minuts.

IMG_4085 Cruixent de formatge amb melmelada de pètals de rosa

Pots seguir els comentaris a través del RSS 2.0 , deixar un comentari, o fer trackback.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *