Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Milfulles de menjar blanc amb roses

29 abril 2016 | Publicat per Amics de les roses a 2016 | Receptes - (Deixa un comentari)

Recepta del restaurant Nou Coro: Milfulles de menjar blanc amb roses

Ingredients Milfulles

Plaques de pasta de full

Sucre

Ingredients Menjar Blanc:

1 Lt. Llet d’ametlles

100 grs. Sucre

Pela de llimona

100 grs. Farina d’arròs o Maizena

Pessic de sal

2 c.s. Aigua de roses

Almívar de roses:

100 ml. Aigua

50 gr. Sucre

1 c.s. Aigua de roses

Pètals de rosa

1 c.c. Suc de llimona

Decoració:

Pètals de rosa

Sucre llustre

Almívar de roses

Elaboració:

  1. Escalfar el forn a 225⁰C. Tallar en rectangles la pasta de full i  posar-la sobre paper de forn. Empolvorar-la amb sucre, punxar-la amb una forquilla i cobrir-la amb un altre paper de forn. Posar  a sobre una altra safata de forn perquè no apugi massa. Enfornar-la a 200⁰ uns 20 minuts. Retirar la safata superior i enfornar uns minuts més fins que estigui daurada. Refredar.
  2. Reservar una petita quantitat de llet d’ametlles freda. Bullir la resta amb el sucre, la sal i la pela de llimona. Retirar del foc, afegir-hi l’aigua de roses i deixar infusionar per tal que n’agafi gust.
  3. Retirar la pela de llimona i posar-ho novament al foc. Afegir-hi la resta de la llet amb la farina d’arròs desfeta i deixar espessir sense parar de remenar fins que tingui la textura desitjada.
  4. Refredar una mica i posar el menjar blanc en una màniga de pastisseria.
  5. Fer l’almívar i deixar bullir fins que estigui una mica espès. Afegir-hi l’aigua de roses i els pètals tallats en juliana quan es refredi.

Muntatge:

Posar una base de pasta de full,cobrir-la amb menjar blanc i posar un altre rectangle de pasta. Tornar a fer el mateix. Empolvorar amb sucre llustre o amb un raig d’almívar. Guarnir amb pètals de rosa.

Pots seguir els comentaris a través del RSS 2.0 , deixar un comentari, o fer trackback.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *