Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Mirko Carturan cuina amb roses

10 abril 2014 | Publicat per Amics de les roses a 2014 | Cuiners de renom | Vídeos - (1 comentari)

Mirko Carturan és el xef del restaurant que porta el seu nom. El cuiner explica com treballa ell amb flors, i de com la primavera és l’època ideal per fer-ho. “Dins les flors, la reina és la rosa. És molt carnosa, i tant accepta coccions com preparats en fred.”

Les primeres reaccions que tenien els seus clients en veure flors al plat eren “però això es pot menjar?”. Tot i això, dins el món de les flors i cada vegada més, “la rosa és la que més acceptació té”. A l’hora de combinar-la amb altres gustos, assegura que el bellut de la rosa casa bé amb ingredients com la vainilla.

Mirko Carturan creu que La cuina de les roses és un magnífic esdeveniment per promocionar la gastronomia amb flors, “que pot semblar molt exòtica però no, la tenim aquí al costat“.

Pots seguir els comentaris a través del RSS 2.0 , deixar un comentari, o fer trackback.

One Response

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *