Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Oliver Peña cuina amb roses

16 abril 2014 | Publicat per Amics de les roses a 2014 | Cuiners de renom | Vídeos - (1 comentari)

Oliver Peña és el xef del 41º Experience, una cocteleria restaurant del grup de Ferran i Albert Adrià. Confessa que amb el primer contacte que va tenir amb les roses a la cuina va “flipar”, i li sembla molt bé que ara es recuperi una tradició tan antiga com la de la cuina de les flors.

El cuiner explica que l’arribada de la primavera l’han volgut celebrar amb “una rosa banyada amb una mica de sucre”.  A part d’això, malgrat no sempre ser l’ement principal de les receptes, les flors com les roses sempre aporten alguna cosa al plat.

L’Oliver recorda la seva connexió amb les roses des de la infantesa, com a símbol de Catalunya, com a flor “que reconeixem” i que té un valor emocional.

Pots seguir els comentaris a través del RSS 2.0 , deixar un comentari, o fer trackback.

One Response

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *