Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Pa d’espelta i sègol amb sabors de rosa

26 abril 2014 | Publicat per Amics de les roses a 2014 | Receptes - (Deixa un comentari)

Recepta de la fleca Ben Cuit: Pa d’espelta i sègol amb sabors de rosa

INGREDIENTS

En un kg de farina…
50% farina d’espelta
50% farina sègol
15 gr. sal
Confitura de pètals de rosa
65% d’aigua que prèviament haurem fet una infusió de roses i una maceració de 24 hores
5 gr de llevat

PREPARACIÓ

  1. Amassem tots el ingredients menys el llevat i la confitura que incorporarem cap al final de l’amassat
  2. Deixarem reposar la massa 3 hores perquè agafi els aromes
  3. Divisarem i formarem
  4. Farem una fermentació d’aproximadament 2 hores
  5. Enfornarem amb vapor i una entrada de 230 graus, deixarem que la resta de la cocció sigui de 210 graus més o menys uns 30 minuts (a ser possible sola refractària)
  6. Servirem en safata peces tallades i sense tallar

 

Pots seguir els comentaris a través del RSS 2.0 , deixar un comentari, o fer trackback.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *