Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Peres al vi de roses

20 abril 2013 | Publicat per Amics de les roses a 2013 | Receptes | Vídeos - (Deixa un comentari)

Recepta de la braseria El Caliu: Peres al vi de roses

INGREDIENTS

4 peres conference
1/2 litre de vi blanc
150 gr. de sucre
La pela d’una taronja i d’una llimona

 

PREPARACIÓ

  1. En una cassola que tingui el fons gruixat aboquem el sucre amb una miqueta de vi.
  2. Quan el sucre estigui desfet, hi tirem tot el vi i les pells de fruita.
  3. Pelem les peres (els deixem les cuetes) i les posem a la cassola.
  4. Quan bullin baixem el foc i les deixem coure uns 25 o 30 minuts a poc a poc.
  5. Li posem 3 cullerades de melmelada de pètals de rosa i que bullin 10 minuts més.
  6. Les deixem refredar dins del suc i les servim.

Peres al vi de roses

Pots seguir els comentaris a través del RSS 2.0 , deixar un comentari, o fer trackback.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *