Filets de pollastre a la crema de les roses amb cruixent de pètals
20 abril 2013 | Publicat per a 2013 | Receptes | Vídeos - (Deixa un comentari)Recepta del restaurant L’art de les cassoletes: Filets de pollastre a la crema de les roses amb cruixent de pètals
INGREDIENTS
Pètals de rosa comestibles
Filets de pollastre
Farina
Oli
Foie
All i julivert
Carcasses de pollastre
Tomàquets
Porro
Pastanaga
Llorer, farigola i romaní
Api
Pebre en gra
Cardamom
Anís estrellat
Aigua
PREPARACIÓ
- Preparar el brou:
- 4 carcasses de pollastre, 6 tomàquets, 2 porros, 3 caps d’all, 4 pastanagues. Brasejar o rostir tot i posar-lo en una olla.
- Afegir llorer, romaní, farigola, api, julivert i aigua.
- Coure durant 4 hores a foc lent.
- Quan tingui textura de salsa afegir 100 grams de foie i 60 grams de confitura de roses.
- Fregir el pollastre en oli d’oliva.
- Afegir romaní, farigola, roses, llorer, pebre en gra, cardamom i anís estrellat.
- Coure a 60º durant 30 minuts.
- Enfarinar els pètals de rosa i fregir-los en oli confitat (escórrer)
- Emplatar
Pots seguir els comentaris a través del RSS 2.0 , deixar un comentari, o fer trackback.
Deixa un comentari