Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Terra de primavera

29 abril 2016 | Publicat per Amics de les roses a 2016 | Receptes - (Deixa un comentari)

Recepta del restaurant Aire: Terra de primavera

Elaboració:

  1. Fem un cramble salat amb farina de cep , parmesà, mantega i aigua de roses la mateixa proporció, ho posem al forn i removem fins que ens quedi aspecte de terra.
  2. Saltegem unes mini pastanagues amb vinagre balsàmic i sucre, reservem
  3. Saltegem uns bolets frescos chiitaques i reservem
  4. Escaldem un xerris de branca i pelem,
  5. Laminem un espàrrecs verds i tallem bròquil, brocoli i coliflor, els deixem al dente
  6. Fem un puré de patates i el muntem amb un oli de tòfona
  7. Rallem un tòfona
  8. Bullim uns cors de carxofa 8 min i refredem els tallem 
  9. Preparem una barreja d’enciams, flors, pètals i rabans, regem amb una vinagreta
  10. Muntem el plat posant la terra i tirant a sobre tots les elaboracions 

Pots seguir els comentaris a través del RSS 2.0 , deixar un comentari, o fer trackback.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *