Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Programa 2012

Aquestes són les activitats de què consten les jornades. L’esdeveniment principal serà la demostració en directe dels cuiners, que prepararan receptes fetes amb roses i altres flors. Però també hi haurà cocktails, exposicions i presentacions. Estàs convidat a assistir-hi.

 

Divendres 27 d’abril 

• 19h. Inauguració de les jornades (conferència inaugural a càrrec de Francisco Gil, director del Museu de la Xocolata)
• Presentació del web i els materials publicitaris
• Còctel de presentació, a càrrec de l’escola d’hosteleria IES Martí i Dot

Lloc: Sala Àustria i terrasses del Palau Falguera

 

Dissabte 28 d’abril

Demostracions en directe:

• 11h. Escola d’hosteleria IES Martí Dot: Magret d’ànec amb chutney de gerds i roses
• 12h. Restaurant Sargantana: Cruixent de cabra amb gelé de pètals de rosa
• 13h. Pastisseria Can Plana: Escuma de roses amb roses caramelitzades i degustació de Cava Rosé, de Juvé y Camps
• 17h. Bar de l’Ateneu: Empanada afrodisíaca de pollastre i roses; Salsa de roses i maduixes per a la panacotta
• 18h. Restaurant El melic: Carpaccio de magret d’ànec, encenalls de foie, flors silvestres i sorbet de maduixots del Maresme

• 19h. Degustació de te amb roses i santfeliuencs, a càrrec de la Teteria India i Mas Tres

 

Diumenge 29 d’abril

10h a 14h. Mostra de productes amb flors i roses
10h a 11h. Presentació dels pastissos a concurs
12h a 13h. Valoració del concurs de pastissos

Demostracions en directe:

11h. Restaurant A més i més: Rosa, ametlles i xocolata blanca
12h. Restaurant Aire: Tonyina a la japonesa amb roses

Entrega de premis del concurs de pastissos i cloenda de les jornades, amb tast de cava a càrrec de Juvé y Camps


2 Responses

  • ximena says:

    Buenas tardes felicitaciones!!!

    en la pagina wev de la cuina de les roses no logro encontrar un email para contactarles a ustedes.

    por favor enviar esa informacion a mi email xileviteri@hotmail.com

    muchas gracias por su atencion

  • Qué interessant, encara que no sé si és la cuina més idònea per a portar-la en la cramanyola. M’agradaria assistir, però no podré. Em podrieu passar informació? De moment ja he fet difusió a través de les meves xarxes socials.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *