Programa 2013
Aquí tens el programa de “La cuina de les roses” 2013. Consulta’l o descarrega-te’l fent-hi clic.
Divendres 19 d’abril
- 19.30h Inauguració de les jornades
- Presentació dels participants
- Còctel de presentació “Camp Roses”, a càrrec de l’escola d’hosteleria IES Martí i Dot
- Amenitzat per la cantant Sandra Castelnuovo
Lloc: Sala dels Àustries i terrasses del Palau Falguera
Dissabte 20 d’abril
- 10h a 14h Exposició de productes de flors i roses, i mercat de pagès
Demostracions en directe:
- 11h Restaurant L’Olla: Magret d’ànec amb chutney de mango i roses
- 12h Restaurant Aire: Risotto de carxofes, llagostins i roses
- 13h Restaurant El Melic: G’vine Froraison amb tònica fever tree, aroma de taronja i pètals de rosa
- 13.30h Degustació de trufes de roses i galetes amb forma de rosa, a càrrec de Mas Tres, acompanyat d’una copa de Cava Rosé, de Juvé y Camps
- 17h Brasseria El Caliu: Torrada de brandada amb roses de bacallà; Peres al vi de roses
- 17.45h Degustació de la cervesa artesanal “La rosa a Sant Feliu”, a càrrec de La Taberna
- 18h Restaurant L’Art de les Cassoletes: Filets de pollastre a la crema de les roses amb cruixent de pètals
- 19h Còctels de tarda a càrrec de La Catedral: gintònic amb G’vine, Manhattan i Sex on the beach
Diumenge 21 d’abril
- 10h a 11h Presentació dels pastissos a concurs 10h a 14h Exposició de productes de flors i roses, i mercat de pagès
Demostracions en directe:
- 11h Escola d’hosteleria de l’Institut Martí Dot: Cous-cous de verduretes amb esfera de roses; Turbot amb puré de roses i pèsols de llàgrima; Piruletes de xocolata blanca amb roses i pètals
- 12h Bar de l’Ateneu: Filet de porc amb guaiaba sobre un fullatge de pètals i fulles de moniatos
- 12.30h Reunió del jurat del concurs de pastissos
- 13h Degustació de barbaroi de roses a càrrec de Can Plana i degustació de Cava Rosé de Juvé y Camps
- 13.30h Entrega de premis del concurs de pastissos i cloenda de les jornades
Deixa un comentari