Programa 2014
Divendres 25 d’abril
19.30h Inauguració de les jornades
Conferència a càrrec d’Iker Erauzkin, professor de cuina, escriptor, assessor i crític gastronòmic
Projecció del documental “La cuina de les flors a Catalunya”, amb intervencions de Carme Ruscalleda, Ada Parellada, Mirko Carturan, Iker Erauzkin, Oliver Peña i Paco Méndez.
Còctel de presentació “Alba”, a càrrec de l’escola d’hosteleria IES Martí i Dot
Música en directe
Lloc: Sala dels Àustries i terrasses del Palau Falguera
Dissabte 26 d’abril
Demostracions en directe:
11h Pastisseria Mas Tres: Mousse al perfum de roses
11.30h Escola d’hosteleria de l’Institut Martí Dot: Airbag de xai amb salsa de iogurt i roses
12h Restaurant El Parlament: Aperitiu de pètals de rosa
12.30h Presentació de la cervesa artesana Roses del Llobregat
13h Restaurant El Melic: Cupcake de roses amb frosting de xocolata blanca i Mascarpone
13.30h Degustació de Cava Rosé de Juvé y Camps
17.30h Bar de l’Ateneu: Pop et vitelote amb pluja de roses
18h Fleca Ben Cuit: Pa d’espelta i sègol amb sabors de rosa
18.30h Restaurant l’Art de les Cassoletes: Confitura de roses amb sorpresa
19h Bar la Catedral: Mojito de maduixes i pètals de rosa
Diumenge 27 d’abril
10h a 14h Exposició de productes de flors i roses
11h Concurs popular de pastissos
Demostracions en directe:
11h Restaurant Brasseria El Caliu: Amanida de Guesiers de canard amb vinagreta de roses
11.30h Bar La Taberna: Cervesa artesana Blanca Bardiera
12h Restaurant Aire: Skrei i roses
12.30h Pastisseria Can Plana: Cruixent de formatge amb melmelada de pètals de rosa
13h Entrega de premis del concurs de pastissos
Degustació de Cava Rosé de Juvé y Camps
Cloenda de les jornades
Deixa un comentari