Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Programa 2014

Programa 2014

 

 

Divendres 25 d’abril

19.30h Inauguració de les jornades

Conferència a càrrec d’Iker Erauzkin, professor de cuina, escriptor, assessor i crític gastronòmic

Projecció del documental “La cuina de les flors a Catalunya”, amb intervencions de Carme Ruscalleda, Ada Parellada, Mirko Carturan, Iker Erauzkin, Oliver Peña i Paco Méndez.

Còctel de presentació “Alba”, a càrrec de l’escola d’hosteleria IES Martí i Dot

Música en directe

Lloc: Sala dels Àustries i terrasses del Palau Falguera

 

Dissabte 26 d’abril

Demostracions en directe:

11h Pastisseria Mas Tres: Mousse al perfum de roses

11.30h Escola d’hosteleria de l’Institut Martí Dot: Airbag de xai amb salsa de iogurt i roses

12h Restaurant El Parlament: Aperitiu de pètals de rosa

12.30h Presentació de la cervesa artesana Roses del Llobregat

13h Restaurant El Melic: Cupcake de roses amb frosting de xocolata blanca i Mascarpone

13.30h Degustació de Cava Rosé de Juvé y Camps

17.30h Bar de l’Ateneu: Pop et vitelote amb pluja de roses

18h Fleca Ben Cuit: Pa d’espelta i sègol amb sabors de rosa

18.30h Restaurant l’Art de les Cassoletes: Confitura de roses amb sorpresa

19h Bar la Catedral: Mojito de maduixes i pètals de rosa

 

Diumenge 27 d’abril

10h a 14h Exposició de productes de flors i roses

11h Concurs popular de pastissos

Demostracions en directe:

11h Restaurant Brasseria El Caliu: Amanida de Guesiers de canard amb vinagreta de roses

11.30h Bar La Taberna: Cervesa artesana Blanca Bardiera

12h Restaurant Aire: Skrei i roses

12.30h Pastisseria Can Plana: Cruixent de formatge amb melmelada de pètals de rosa

13h Entrega de premis del concurs de pastissos

Degustació de Cava Rosé de Juvé y Camps

Cloenda de les jornades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *