Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Programa 2015

programa2015-web

Divendres 17 d’abril

19.30h Inauguració de les jornades

Conferència “Les flors a la cuina”, a càrrec de Pep Nogué, cuiner del programa Divendres, de TV3, i El Suplement, de Catalunya Ràdio.

Còctel d’inauguració, a càrrec de l’escola d’hosteleria IES Martí i Dot

Música en directe a càrrec del grup de jazz Molsa i degustació de cava a càrrec de Juvé & Camps.

Lloc: Sala dels Àustries i terrasses del Palau Falguera

Dissabte 18 d’abril

Demostracions en directe:

11h Escola d’hosteleria de l’IES Martí i Dot
11.30h Fleca Ben Cuit
12h Restaurant El Parlament
12.30h Presentació de l’Oli Ferrer, a càrrec de Catavins
13h Taps taverna
13.30h Degustació de Cava Rosé de Juvé & Camps

18h Bar de l’Ateneu
18.30h Restaurant l’Art de les Cassoletes
19h Còctel de tarda, a càrrec del bar la Catedral
19.30h Tast de vins a càrrec de Catavins (inscripció prèvia a info@catavins.net)

Durant tot el dia:
Mostra de vins, caves i olis a càrrec de Catavins
Mostra de productes de flors i roses, a càrrec dels Amics de les roses

Lloc: Restaurant pedagògic del Palau Falguera

Diumenge 19 d’abril

Demostracions en directe:

11.30h Bar restaurant Nou Coro
12h Restaurant Aire
12.30h Pastisseria Can Plana
13h Entrega de diplomes, tast de Cava Rosé de Juvé & Camps, i cloenda de les jornades

Lloc: Restaurant pedagògic del Palau Falguera