Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Skrei i roses

27 abril 2014 | Publicat per Amics de les roses a 2014 | Receptes - (Deixa un comentari)

Recepta del restaurant Aire: Skrei i roses

INGREDIENTS

1 llom de bacallà Skrei
Aigua de roses
Mel
Oli d’oliva
Pètals de rosa
Lecitina de soia

PREPARACIÓ

  1. Posem el bacallà Skrei en una bossa de cocció al buit amb l’aigua de roses, la mel i l’oli d’oliva i ho envasem al buit.
  2. Posem un cassó al foc. Quan arribi a 70 graus, ho traiem del foc i posem el bacallà.
  3. Deixem el bacallà dintre de l’aigua 15 minuts.
  4. Traiem el bacallà de la bossa de buit.
  5. El líquid que queda a la bossa ho passem a un recipient, hi introduïm la lecitina i ho passem per la batedora per crear una escuma.
  6. Emplatem el bacallà amb l’escuma.

IMG_4028 Skrei i roses

Pots seguir els comentaris a través del RSS 2.0 , deixar un comentari, o fer trackback.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *