Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Tonyina a la japonesa i rosa

29 abril 2012 | Publicat per Amics de les roses a 2012 | Receptes | Vídeos - (Deixa un comentari)

Recepta del restaurant Aire: Tonyina a la japonesa i rosa

INGREDIENTS:

  • 1 ració de llom de tonyina
  • salsa de soia
  • 1 tomàquet madur
  • sèsam
  • oli de sèsam
  • wasabi
  • 1 alvocat
  • 1 ramillet de cibulet

PREPARACIÓ:

  1. Marinem la tonyina uns minuts en la salsa de soia, la passem per sèsam i la marquem.
  2. A la planxa, al gust.
  3. Pelem l’alvocat i el triturem amb sal, pebre, un pèl d’aigua i una mica de wasabi.
  4. Pelem el tomàquet, li traiem els cors i guardem la pell.
  5. Muntem el plat: tallem la tonyina en tres trossets, la posem sobre el plat amb una mica de soia i l’acompanyem amb el wasabi d’alvocat al costat. A sobre hi posem els cors de tomàquet i hi muntem al damunt, amb la pell del tomàquet i el ramillet del cibulet, una rosa.

 

Pots seguir els comentaris a través del RSS 2.0 , deixar un comentari, o fer trackback.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *