Trufes amb pètals de rosa
20 abril 2013 | Publicat per a 2013 | Receptes | Vídeos - (Deixa un comentari)Recepta de la pastisseria Mas Tres: Trufes amb pètals de rosa
INGREDIENTS PER A 30 PECES
20 gr. pètals de rosa (1)
165 gr. sucre
30 gr. de mel
35 ml. d’aigua
500 gr. trufa cuita (2)
PREPARACIÓ
- Assecar els pètals de rosa al forn.
- Esmicolar i barrejar amb el sucre, la mel i l’aigua
Per fer la trufa cuita.
- Calentar 250 gr. de nata.
- Quan estigui calenta barrejar-la amb 250 gr. de xocolata de cobertura.
- Deixar refredar 24 hores.
- Barrejar tots el ingredients.
- Deixar refredar i formar les boletes de trufes.
Pots seguir els comentaris a través del RSS 2.0 , deixar un comentari, o fer trackback.
Deixa un comentari