Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Trufes amb pètals de rosa

20 abril 2013 | Publicat per Amics de les roses a 2013 | Receptes | Vídeos - (Deixa un comentari)

Recepta de la pastisseria Mas Tres: Trufes amb pètals de rosa

INGREDIENTS PER A 30 PECES

20 gr. pètals de rosa (1)
165 gr. sucre
30 gr. de mel
35 ml. d’aigua
500 gr. trufa cuita (2)

PREPARACIÓ

  1. Assecar els pètals de rosa al forn.
  2. Esmicolar i barrejar amb el sucre, la mel i l’aigua

 

Per fer la trufa cuita.

  1. Calentar 250 gr. de nata.
  2. Quan estigui calenta barrejar-la amb 250 gr. de xocolata de cobertura.
  3. Deixar refredar 24 hores.
  4. Barrejar tots el ingredients.
  5. Deixar refredar i formar les boletes de trufes.

IMG_7174web

Pots seguir els comentaris a través del RSS 2.0 , deixar un comentari, o fer trackback.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *