Recepta de Taps taverna: El vermut en un mos
Preparació:
- Tallem una patata agria per la màquina i la fem fregim tipo xip,
- Fem un gelatina de vermut rosso i aigua de roses, escalfem 150gr del vermut i li afegim 4 fulles de gelatina deshidratades, deixem refredar
- Obrim unes escopinyes amb vi blanc, un cop s’obrin les trèiem i les refredem
- Amb anterioritat fem uns musclos en escabetx, el obrim amb vi blanc i li tirem a sobre una escabetx tradicional, refredem un dia a la nevera
- Amb anterioritat netegem uns seitons, els posem meitat aigua, meitat sal durant 20min , els netegem i els tornem a posar en vinagre blanc 30 min, els colem i els posem durant 1 dia en oli verge.
- Triturem unes olives verdes farcides d’anxova i posem en un biberó
- Muntem el plat : col·loquem la patata xip al plat, posem a sobre la gelatina de vermut i roses i acabem de muntar posant el musclo en escabetx, el seitó, l’escopinya i el puré de olives,
- Ens o mengem de un mos o dos o tres , bon profit i bon vermut
Pots seguir els comentaris a través del RSS 2.0 , deixar un comentari, o fer trackback.
Deixa un comentari