Avui hem parlat amb la Maite Iglesias, gerent i cuinera del restaurant l’Art de les Cassoletes, del carrer de l’Església, 10, de Sant Feliu de Llobregat, al costat de l’Ajuntament. La Maite explica la història del restaurant: “som 3 sòcies del poble de tota la vida que vem obrir el local fa 7 mesos, i totes tres venim del món de la hosteleria”.
Confessa que tenia una mica de respecte per cuinar amb roses, però finalment s’han decidit a col·laborar amb la ciutat de les roses per impulsar el nostre municipi. Aquesta santfeliuenca és una defensora aferrissada del comerç local i de proximitat. Està convençuda que “si la gent es quedés més al poble; als restaurants, als bars, als comerços; Sant Feliu tindria molta més vida”. I no té cap problema a afirmar que els centres comercials “s’estan endunt la gent” i fent tancar locals.
Finalment, ens diu el plat que cuinaran a “La cuina de les roses”: Filets de pollastre a la crema de les roses amb cruixent de pètals. Els haurem de tastar.