Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Concurs de pastissos de roses

abril 18th, 2012 | Posted by Amics de les roses in 2012 | Jornades

T’agraden els reptes? Participa en el concurs de pastissos de la “La cuina de les roses”! Et convidem a col·laborar en les jornades gastronòmiques amb la teva pròpia recepta. Elabora un pastís, d’un mínim de sis porcions, on les roses siguin l’ingredient destacat. Posa-hi imaginació i dedicació, perquè els dos pastissos guanyadors tindran premi.

Si t’agraden la cuina i els dolços, apunta’t a fer el teu pastís de roses. Consulta les bases del concurs tot seguit o descarrega el document.

 

BASES DEL CONCURS DE PASTISSOS

1. La participació en aquest concurs és oberta a tothom no professional.

2. Només es podrà presentar un pastís per participant.

3. Els pastissos seran mínim de sis racions.

4. Tots els pastissos que es presentin a concurs hauran de comptar amb les roses com a protagonistes.

5. Totes les persones interessades en participar en el concurs hauran d’inscriure’s abans del dia 25 d’abril de 2012 a través dels correus electrònics  del Casal de la Dona, (csdona@gmail.com) o dels Amics de les Roses, amicsdelesroses@santfeliu.net). També podem fer-ho directament a la seu d’aquestes entitats, Ateneu Santfeliuenc, carrer Vidal i Ribas, núm.23. Els/les concursants hauran de facilitar les seves dades personals: nom i cognoms, adreça i telèfon.

6. La presentació dels pastissos tindrà lloc el mateix diumenge 29 d’abril de 2012, entre les 10h i les 11h, al restaurant pedagògic del Palau Falguera. El pastís es presentarà a concurs junt amb un sobre tancat, a l’interior d’aquest hi haurà el nom i les dades personals i de contacte de la persona concursant, així com els ingredients utilitzats per a l’elaboració del pastís, a la part exterior del sobre s’identificarà el pastís.

7. Els pastissos presentats seran exposats, degustats i avaluats per professionals del sector de la pastisseria i la restauració participants en les jornades gastronòmiques i d’altres. La valoració del concurs tindrà lloc el diumenge dia 29 d’abril de 2012, al restaurant pedagògic del Palau Falguera, de les 12:00h a les 13h i el veredicte es farà públic en la cloenda de les jornades La Cuina de les Roses.

8. S’atorgaran dos premis (primer i segon premi) que consistiran en vals de per valor de 100€ i de 50€, respectivament, vàlids per utilitzar durant el període màxim de sis mesos en qualsevol dels establiments que participen en les jornades gastronòmiques els dies 27, 28 i 29 d’abril 2012 .

9. Qualsevol detall no previst en aquestes bases serà resolt per l’organització.

Sant Feliu de Llobregat, abril 2012

 

ASSOCIACIÓ D’AMICS DE LES ROSES DE SANT FELIU DE LLOBREGAT
Seu Social: Vidal i Ribas, núm. 23-25. Sant Feliu de Llobregat
amicsdelesroses.cat
amicsdelesroses@santfeliu.net
Telèfon: 93 685 80 02

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.