Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Concurs de pastissos de roses 2013

abril 3rd, 2013 | Posted by Amics de les roses in 2013 | Jornades

Si la cuina és un art, la pastisseria és un plaer. Aquest abril “La cuina de les roses” et dóna la oportunitat de posar-te creatiu i golafre amb un nou concurs de pastissos de roses. Sona una mica estrany, però l’any passat els resultats van ser espectaculars. Vem poder tastar pastissos de pa de pessic, de gelatina… Però amb una protagonista destacada: la rosa. Pastissos amb forma de rosa, d’altres amb pètals incrustats, uns altres amb roses caramelitzades o tots de color rosa…

Un dels pastissos participants el 2012

Si t’agrada fer pastissos i inventar amb els fogons, aquesta és l’excusa perfecte per posar-te a rumiar un pastís original que sorprengui tothom i els deixi bocabadats. Fes-lo i porta’ns-el! Recorda que hi haurà un jurat professional que decidirà els guanyadors. Recorda que hi haurà dos premis! En total, 150€ per gastar-te als restaurants i locals santfeliuencs participants a les jornades.

Concurs de pastissos 2013. El més important és que les roses siguin protagonistes del pastís. Inscriu-te abans del 17 d’abril enviant el teu nom, adreça i telèfon a amicsdelesroses@santfeliu.net. Hauràs de portar el teu pastís el diumenge 21 d’abril del 2013 abans de les 10h del matí a “La cuina de les roses“.

BASES DEL CONCURS DE PASTISSOS

1. La participació en aquest concurs és oberta a tothom no professional.

2. Només es podrà presentar un pastís per participant.

3. Els pastissos seran mínim de sis racions.

4.Tots els pastissos que es presentin a concurs hauran de comptar amb les roses com a protagonistes.

5.Totes les persones interessades en participar en el concurs hauran d’inscriure’s abans del 17 d’abril de 2013 a través dels correus electrònics del Casal de la Dona (csdona@gmail.com) o dels Amics de les Roses (amicsdelesroses@santfeliu.net). També podem fer-ho directament a la seu d’aquestes entitats, Ateneu Santfeliuenc, carrer Vidal i Ribas, núm. 23. Els/les concursants hauran de facilitar les seves dades personals: nom i cognoms, adreça i telèfon.

6. La presentació dels pastissos tindrà lloc el diumenge 21 d’abril de 2013, entre les 10h i les 11h, al restaurant pedagògic del Palau Falguera. El pastís es presentarà concurs junt amb un sobre tancat. A l’interior hi haurà el nom i les dades perso- nals i de contacte de la persona concursant, així com els ingredients utilitzats per a l’elaboració del pastís.A la part exterior del sobre s’hi identificarà el pastís.

7. Els pastissos presentats seran exposats, degustats i avaluats per professionals del sector de la pastisseria i la restauració participants en les jornades gastronò- miques i d’altres. La valoració del concurs tindrà lloc el diumenge dia 21 d’abril de 2013, al restaurant pedagògic del Palau Falguera, de les 12:00h a les 13h i el veredicte es farà públic en la cloenda de les jornades La Cuina de les Roses.

8. S’atorgaran dos premis (primer i segon premi) que consistiran en vals per valor de 100€ i de 50€, respectivament, vàlids per utilitzar durant el període màxim de tres mesos en qualsevol dels establiments que participen en les jornades gastronòmiques els dies 19, 20 i 21 d’abril 2013 .

9. Qualsevol detall no previst en aquestes bases serà resolt per l’organització.

Sant Feliu de Llobregat, abril 2013

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.