Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Inauguració de “La cuina de les roses”

abril 28th, 2012 | Posted by Amics de les roses in 2012 | Jornades

Ahir divendres, a les 7 de la tarda, vàrem inaugurar les jornades gastronòmiques. La rebuda va ser molt bona, i la sala dels Àustries del Palau Falguera es va omplir. La presidenta dels Amics de les roses de Sant Feliu de Llobregat, Pilar López, va donar la benvinguda explicant la motivació des de la qual va sorgir la idea d’impulsar “La cuina de les roses”. L’alcalde de Sant Feliu, Jordi San José, va elogiar aquestes iniciatives que pretenen mantenir viu el símbol de la ciutat: la rosa. També van assistir-hi regidors i diputats. Finalment, el director del Museu de la xocolata no va poder assistir, per motius personals.

Durant l’acte també es van presentar aquesta plana web i els materials gràfics, per part d’Albert Bonet. I es va convidar tothom a seguir la nova pàgina a Facebook i a Twitter dels Amics de les roses. Després dels parlaments, l’Eugeni, professor de l’escola d’hosteleria de l’IES Martí Dot, va mostrar en directe com elaborava el còctel de cava amb litxi i pètal de rosa, elaborat amb cava Brut Rosé de Juvé y Camps. Un cop vista la demostració, tots els assistents n’han pogut tastar una copa.

Després de l’acte de benvinguda, avui dissabte ja comencen les demostracions dels cuiners de Sant Feliu, que es fan al restaurant pedagògic del Palau Falguera, al peu de les escales i davant el llac dels jardins. Consulteu el programa per conèixer els horaris. Podreu consultar les receptes de cada plat en aquest web en el moment que comenci cada demostració. Recordeu que l’entrada és gratuïta.

La inauguració d’avui, així com les demostracions de les jornades, es publicaran en vídeo en uns dies.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.