Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Inaugurades les jornades amb més assistents

abril 19th, 2013 | Posted by Amics de les roses in 2013 | Jornades

Inauguració de La cuina de les roses 2013

Més d’un centenar de persones inauguren les jornades gastronòmiques de la rosa a Sant Feliu de Llobregat. La presidenta de l’associació d’Amics de les Roses, Pilar López, ha donat el tret de sortida del certamen al costat del regidor de cultura de Sant Feliu, Manel Martínez. S’ha projectat el reportatge de vídeo amb les entrevistes a tots els cuiners participants, i tot seguit, alumnes d’hosteleria de l’Institut Martí Dot han fet la primera demostració del cap de setmana: han preparat en directe el còctel inaugural, Camp Roses, que després tots els assistents han pogut degustar. Tot això amenitzat per la dolça veu de la cantant Sandra Castelnuovo.

Tot plegat, un bon inici del que preveiem que seran unes jornades més concorregudes que les de l’anterior edició. Aquí pots veure’n fotografies.

Inauguració de La cuina de les roses 2013 Inauguració de La cuina de les roses 2013 Inauguració de La cuina de les roses 2013 Inauguració de La cuina de les roses 2013 Inauguració de La cuina de les roses 2013

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.