Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Jornades gastronòmiques 2016

Benvingudes i benvinguts a l’únic certamen gastronòmic on les roses són les protagonistes.

És la cinquena primavera que Sant Feliu de Llobregat presenta La cuina de les roses, amb què us apropem a l’apassionant camp culinari des d’una perspectiva que per a molts és trencadora.

Menjar roses? Sí.
Els Amics de les Roses som molt tossuts amb això de mostrar la bellesa d’aquesta flor en tots els àmbits. També a la taula.

Amb aquestes jornades que tot just comencen us portarem pels senders de l’art de la cuina amb flors. Cuiners locals s’han esforçat a dissenyar nous plats i postres que prepararan en directe per adobar el nostre coneixement gastronòmic i regar la imaginació amb nous sabors i colors

Nous plats

La creativitat dels cuiners santfeliuencs ens sorprèn en cada nova edició de La cuina de les roses.Tant els participants fidels com les noves incorporacions dissenyen o adapten noves receptes que donaran color i sabor a la nostra taula. Perquè les roses, a Sant Feliu de Llobregat, no són només un element de decoració. Si sou puntuals, podreu degustar els plats al final de cada demostració.

Ja és tradició que les jornades facin de plataforma per donar a conèixer nous productes. Aquest any ens presentaran de nou un oli gourmet i productes de confiteria amb gust de fruita. A més a més, també tindrem una cata de vins.

Roses a casa

Els Amics de les Roses volem que a Sant Feliu es cuini amb roses. Per això us donem les eines perquè prepareu les receptes a casa. Durant aquest cap de setmana tindrem una exposició de flors preparades per al consum. I si ho preferiu, podreu demanar els plats de La cuina de les roses a cada restaurant a les pastisseries o rebosteries dels establiments que hi participen durant les Festes de Primavera.

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.