Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Una jornada amb molt bona rebuda

abril 29th, 2012 | Posted by Amics de les roses in 2012 | Jornades

En la tarda d’ahir dissabte, “La cuina de les roses” va gaudir d’una gran acollida de públic. El primer en mostrar la seva creació culinària va ser el bar de l’Ateneu, que va mostrar-vos com preparava dos plats diferets: una empanada afrodisíaca de pollastre i roses, i també una panacotta acompanyada de salsa de roses i maduixes. Més tard va ser el torn del restaurant El Melic, que ens va preparar en directe un plat de carpaccio de Magret d’ànec, encenalls de foie, flors silvestres i sorbet de maduixots del Maresme. Tot plegat, deliciós.

Finalment vem poder tastar els “santfeliuencs“, aquestes pastes que fa la pastisseria Mas Tres, acompanyades d’un te amb roses que va preparar-nos la Teteria India. Aquest matí de diumenge seguim amb les jornades. Som a punt de començar amb les receptes d’avui. Aquí pots veure fotos de la tarda d’ahir. Tens més imatges a l’àlbum del Facebook.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.