Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Rosa de bacallà a l’aroma de remolatxa

abril 18th, 2015 | Posted by Amics de les roses in 2015 | Receptes | Vídeos

Recepta del restaurant El Parlament: Rosa de bacallà a l’aroma de remolatxa

PREPARACIÓ

  1. Es talla un llom de bacallà dessalat a trossos ben prims, tallant arran de pell, per obtenir un carpaccio.
  2. S’estenen els talls en una font i es tenyeixen amb suc de remolatxa.
  3. Un cop tenyits, amb 4 o 5 trossos de bacalla es confecciona el que seria el cos de la rosa, embolicant-los entre ells.
  4. Es col·loca a un costat del plat en què servirem la rosa.
  5. Amb una branca de cibolet farem la tija de la rosa i amb llavors de tomàquet farem les fulles.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.