Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Jornades gastronòmiques 2012

Les jornades gastronòmiques “La cuina de les roses” són una  iniciativa dels Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat. Amb l’objectiu de fomentar el coneixement d’aquesta flor, símbol de la ciutat, ens hem proposat organitzar aquestes jornades on professionals de la cuina santfeliuenca ens mostraran com preparar deliciosos plats amb uns ingredients poc habituals: la rosa i altres flors. Altres establiments locals ens presentaran productes elaborats amb aquesta flor.

Objectius

Amb aquestes jornades “La cuina de les roses” pretenem vincular la gastronomia i la ciutat a través del símbol més destacat de Sant Feliu de Llobregat: la rosa i promocionar els sectors de la restauració i de la pastisseria locals.

Receptes

Els cuiners ens mostraran en directe com preparar els plats fets amb roses i d’altres flors. Els assistents a les jornades gastronòmiques tindran a la seva disposició fulletons amb les receptes. Cada sessió s’enregistrarà en vídeo i es podrà consultar lliurement en el web creat a l’efecte lacuinadelesroses.cat.

Tast

ots els plats elaborats amb motiu de les jornades gastronòmiques “La cuina de les roses” es podran, posteriorment, tastar a Sant Feliu durant les Festes de Primavera, el segon cap de setmana de maig. Els restaurants participants en aquesta activitat inclouran en la carta els plats elaborats, les pastisseries vendran als seus establiments les postres presentades durant aquestes jornades i tothom podrà prendre un te amb roses.

Lloc

Les jornades tindran lloc els dies 27, 28 i 29 d’abril de 2012 al restaurant pedagògic del Palau Falguera i diversos espais del Palau. L’entrada és lliure.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.