Programa 2012
Aquestes són les activitats de què consten les jornades. L’esdeveniment principal serà la demostració en directe dels cuiners, que prepararan receptes fetes amb roses i altres flors. Però també hi haurà cocktails, exposicions i presentacions. Estàs convidat a assistir-hi.
Divendres 27 d’abril
• 19h. Inauguració de les jornades (conferència inaugural a càrrec de Francisco Gil, director del Museu de la Xocolata)
• Presentació del web i els materials publicitaris
• Còctel de presentació, a càrrec de l’escola d’hosteleria IES Martí i Dot
Lloc: Sala Àustria i terrasses del Palau Falguera
Dissabte 28 d’abril
Demostracions en directe:
• 11h. Escola d’hosteleria IES Martí Dot: Magret d’ànec amb chutney de gerds i roses
• 12h. Restaurant Sargantana: Cruixent de cabra amb gelé de pètals de rosa
• 13h. Pastisseria Can Plana: Escuma de roses amb roses caramelitzades i degustació de Cava Rosé, de Juvé y Camps
• 17h. Bar de l’Ateneu: Empanada afrodisíaca de pollastre i roses; Salsa de roses i maduixes per a la panacotta
• 18h. Restaurant El melic: Carpaccio de magret d’ànec, encenalls de foie, flors silvestres i sorbet de maduixots del Maresme
• 19h. Degustació de te amb roses i santfeliuencs, a càrrec de la Teteria India i Mas Tres
Diumenge 29 d’abril
10h a 14h. Mostra de productes amb flors i roses
10h a 11h. Presentació dels pastissos a concurs
12h a 13h. Valoració del concurs de pastissos
Demostracions en directe:
11h. Restaurant A més i més: Rosa, ametlles i xocolata blanca
12h. Restaurant Aire: Tonyina a la japonesa amb roses
Entrega de premis del concurs de pastissos i cloenda de les jornades, amb tast de cava a càrrec de Juvé y Camps
Leave a Reply