Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Jornades gastronòmiques 2014

Per tercer any Sant Feliu de Llobregat és escenari de les jornades gastronòmiques “La cuina de les roses”. Molts aficionats a la rosa i a la cuina ja les coneixen. Als nous rosa-ferits, benvinguts!

Un certàmen únic

Els Amics de les Roses tornen a organitzar aquest certàmen anual únic al país. I  tractant-se de roses, on podia tenir lloc que no fos a Sant Feliu de Llobregat? Aquest municipi ha acollit tradicionalment roseristes, i fins i tot va ser oficialment anomenada Roses de Llobregat en el període de la República. La tradició de la ciutat de les roses és antiga i, des de la societat civil, els Amics de les Roses contribuïm a mantenir viu aquest símbol d’identitat.

Restauració santfeliuenca

“La cuina de les roses” és una plataforma per al sector local de la restauració, que és molt viu al municipi. En aquesta edició comptem amb nous participants. Restaurants, forns de pa, pastisseries i fins i tot bars elaboraran en directe els plats, postres i còctels que han creat especialment per a l’ocasió. Tots aquests inclouran la rosa com a ingredient.

Totes les receptes

Volem que a les cuines de Sant Feliu hi hagi roses, no només com a decoració sinó com a ingredient. Per això totes les receptes que podrem veure i degustar durant les jornades estaran disponibles en text i en vídeo a lacuinadelesroses.cat

Degustació

A més de tastar els plats, postres i còctels el cap de setmana de les jornades, durant les Festes de Primavera els locals de Sant Feliu de Llobregat tindran les seves creacions a les cartes perquè tothom les pugui demanar.

Entrada gratuïta

Les jornades gastronòmiques tindran lloc els dies 25, 26 i 27 d’abril de 2014 al restaurant pedagògic del Palau Falguera. L’entrada és gratuïta i hi esteu tots convidats.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.