Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Roses per llepar-se els dits

abril 30th, 2015 | Posted by Amics de les roses in 2015 | Jornades | Vídeos

Mira les imatges més delicioses de La cuina de les roses 2015 en aquest vídeo resum. I recupera totes les receptes i presentacions en els següents vincles.

Les jornades gastronòmiques de Sant Feliu de Llobregat han delectat la ciutat amb gran èxit per quart any consecutiu. El cuiner Pep Nogué va aplegar molts assistents en la seva conferència inaugural. El vespre va ser amenitzat amb música en directe mentre els convidats tastaven el còctel de roses creat per a l’ocasió.

El primer dia amb demostracions en directe ens van portar tàrtar, una tapa de bacallà, torrades i empanades. També bacallà amb puré de patata a la rosa, i còctels de fruites. A més, vam acollir la presentació d’un producte local, un oli de roses. Per tancar el dia va tenir lloc un tast de vins.

El dia següent vem començar ben d’hora a degustar noves invencions culinàries, com un “bienmesabe” amb roses, tres creacions fetes amb sifó i brioixets amb crema de roses que vam poder degustar amb cava.

La sala del restaurant pedagògic del Palau Falguera va arribar a la seva capacitat màxima una vegada més, amb més de 120 persones de públic. Els organitzadors de l’esdeveniment, els Amics de les roses, estan molt satisfets de l’èxit sostingut d’aquesta proposta anual que té per objectiu mantenir la centenària tradició roserística a Sant Feliu de Llobregat.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.