Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Empanada rosa de poma

abril 18th, 2015 | Posted by Amics de les roses in 2015 | Receptes | Vídeos

Recepta del Bar de l’Ateneu: Empanada rosa de poma

INGREDIENTS per a una dotzena

Un kilo i mig de poma verda Gran Smith
30 grs de sucre
50 grs de nous
50 grs de panses de raïm sense os
750 grs de codony (vermell)
1 cullerada de canyella en pols
100 grs Mascarpone i nata líquida 50
Pètals de rosa
Tapes d’ empanades de pasta de full

 

PREPARACIÓ

  1. Pelem i tallem les pomes en quadradets petits, les posem en una paella amb una mica de mantega i les deixem anar fent amb el sucre durant uns 10 minuts.
  2. Després hi afegim mig got de rom i seguim amb el foc fins que l’alcohol s’evapori.
  3. La poma s’ha d’anar desfent fins a quedar en trossos petits, quan aconseguim això ho traiem del foc.
  4. Li afegim el codony trossejat en tacos petits, les nous picades, les panses i la canyella i ho remenem tot.
  5. En un vol a part, hi posem el mascarpone, li afegim la nata i ho reservem.
  6. Farcim la tapa de l’empanada sense que estigui massa calenta, deixant-la oberta per dalt.
  7. Ho posem al forn prèviament calent a 250°, durant 3 minuts.
  8. Quan la traiem del forn, li posem per sobre una cullarada de la barreja del mascarpone i la nata, i una pluja de pètals de rosa.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.