Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Tres tostes i roses

abril 18th, 2015 | Posted by Amics de les roses in 2015 | Receptes | Vídeos

Recepta de Taps taverna: Tres tostes i roses

Tosta de xipirons i roses

INGREDIENTS:

Una tosta de pa
Xipirons en arets
Maionesa
Tempura
Llima
Aigua de roses

PREPARACIÓ:

  1. Col·loquem sobre la tosta una maionesa perfumada amb l’aigua de roses.
  2. Arrebossem el arets de xipirons amb la tempura i fregim.
  3. Col·loquem sobre la tosta i l’acabem amb la pell de la llima ratllada.

 Tosta de brie i roses

INGREDIENTS:

Una tosta de pa
Un tros de formatge brie
250gr de pètals de rosa
250gr de sucre
Suc de llima
Aigua de roses

PREPARACIÓ:

  1. Netegem els pètals de rosa amb aigua freda.
  2. En un bol barregem els pètals de rosa ben secs amb el suc de llima, reposem una hora.
  3. Al foc posem tres culleradetes d’aigua de roses, tres d’aigua calenta el sucre i els pètals de rosa. Cuinem mitja horeta aproximadament. Fins arribar a una textura de caramel.
  4. Rebossem el formatge brie i el fregim.
  5. Coloquem la melmelada de roses sobre la tosta i a sobre hi posem el trosset de brie.

 

Tosta de xocolata i roses

INGREDIENTS:

Una tosta
300gr cobertura de xocolata
3 rovells d’ou
100gr de nata
100gr de llet
Oli de roses
Sal en escames

  1. Escalfem al foc la nata, la llet i els rovells d’ou, fins els 85 graus.
  2. Tirem el conjunt a sobre de la cobertura de xocolata, removem i deixem reposar tres hores en nevera.
  3. Sobre la tosta col·loquem el cremós de xocolata i acabem amb les escames de sal i l’oli de roses.
  4. Decorem amb un pètal de rosa.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.