Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Bavarroi de roses

abril 21st, 2013 | Posted by Amics de les roses in 2013 | Receptes | Vídeos

Recepta de la pastisseria Can Plana: Bavarroi de roses

INGREDIENTS

500 gr. de llet
El pètals de 4 roses vermelles amb molta olor i aptes per a ús alimentari
50 gr. aigua de roses
15 gr. fulles de gelatina
65 gr. sucre
200 gr. rovells d’ou
700 gr. nata montada
2 gr. essència alcohòlica de roses de 95º

 

PREPARACIÓ

  1. Bullir la llet.
  2. Afegir-hi els pètals de rosa picats i deixar infusionar 15 minuts.
  3. Colar amb el colador xinès.
  4. Afegir-hi l’aigua de roses, el sucre i els rovells d’ou.
  5. Procedir com una crema anglesa a 85º.
  6. Afegir la gelatina remullada i escorreguda i refredar a 20º.
  7. Incorporar la nata muntada amb compte i barrejar suaument.
  8. Omplir els gots de seguida.

La cuina de les roses

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.