Recepta del restaurant l’Art de les cassoletes: Filet de porc farcit amb salsa de ceps i confitura de roses
INGREDIENTS
1 filet de porc
Una mica de pebre
Una mica de sal
Tres talls de formatge per fondre
30 grams de ceps
2 tomàquets
1 ceba
0,5 litres de caldo de carn
50 grams de confitura de roses
20 cl d’oli d’oliva
1 farcellet de herbes aromàtiques
PREPARACIÓ
- S’obre el filet i se salpebra.
- S’omple amb el formatge i els ceps.
- Es tanca i es posa a rostir en una cassola amb dos tomàquets sencers, una ceba a grills i se li afegeix el farcellet.
- Quan la ceba i el tomàquet es comencen a rostir, se li va afegeix el brou de carn a poc a poc.
- Un cop rostit, es retira el filet i es deixa refredar.
- Amb el que ens ha quedat a la cassola, ho triturem i ho passem pel colador xinès. L’apartem.
- Amb el filet un cop fred, el tallem i el posem en una safata.
- Escalfem la salsa que havíem reservat i quan estigui molt calent ho aboquem sobre el filet.
- El servim acompanyat de la confitura de rosa . Si volguéssim, la confitura de roses es podria barrejar amb puré de poma o de patata.