Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Mousse al perfum de roses

abril 26th, 2014 | Posted by Amics de les roses in 2014 | Receptes

Recepta de la pastisseria Mas Tres: Mousse al perfum de roses

INGREDIENTS

Planxa (pa de pessic):
3 rovells
50 gr. sucre
3 clares
50 gr. sucre
100 gr. farina

Mousse:
300 ml. nata
40 gr. sucre
120 gr. Melmelada de roses
2 coles de gelatina
Essència de roses

PREPARACIÓ

  1. Posar el cèrcol amb film, dins una planxa amb essència de rosa a sobre i fer altre igual i separar-la.
  2. Posem les coles de gelatina a remull i per altre banda semimontem 250 ml. de nata amb el sucre.
  3. Barregem la melmelada amb la resta de la nata i les coles que hem desfet al micrones i ho fiquem a la nata semimontada.
  4. Omplim mig cèrcol amb la mousse, posem l’altre planxa amb essència de rosa i tapem amb més mousse.
  5. Decorar al gust amb pètals de roses

IMG_3465 Mousse al perfum de roses

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.