Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Peres al vi de roses

abril 20th, 2013 | Posted by Amics de les roses in 2013 | Receptes | Vídeos

Recepta de la braseria El Caliu: Peres al vi de roses

INGREDIENTS

4 peres conference
1/2 litre de vi blanc
150 gr. de sucre
La pela d’una taronja i d’una llimona

 

PREPARACIÓ

  1. En una cassola que tingui el fons gruixat aboquem el sucre amb una miqueta de vi.
  2. Quan el sucre estigui desfet, hi tirem tot el vi i les pells de fruita.
  3. Pelem les peres (els deixem les cuetes) i les posem a la cassola.
  4. Quan bullin baixem el foc i les deixem coure uns 25 o 30 minuts a poc a poc.
  5. Li posem 3 cullerades de melmelada de pètals de rosa i que bullin 10 minuts més.
  6. Les deixem refredar dins del suc i les servim.

Peres al vi de roses

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.