Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Risotto de carxofes i llagostins amb all-i-oli de roses

abril 20th, 2013 | Posted by Amics de les roses in 2013 | Receptes | Vídeos

Recepta del restaurant Aire: Risotto de carxofes i llagostins amb all-i-oli de roses

 

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

1 litre de brou de peix
1 tassa petita de formatge manxec ratllat
1 tassa petita de nata per cuinar
8 tasses petites d’arròs bomba
Oli d’oliva
2 carxofes
12 llagostins
1 ceba mitjana
1 got petit de vi blanc
All i oli de pètals de rosa
Pètals de rosa
Sal i pebre

PREPARACIÓ

    1. Tallar la ceba i sofregir-la.
    2. Laminar la carxofa i mesclar amb la ceba.
    3. Quant la carxofa estigui mig cuita afegir els llagostins tallats i salpebrar.
    4. Incorporar el vi i deixar reduïr uns minuts.
    5. Posar l’arròs i daurar-lo.
    6. Afegir el brou fins a cobrir l’arròs i deixar bullir.
    7. Agregar el formatge i la nata de cuinar.
    8. Remoure, i a foc mes lent, deixar que cogui uns minuts.
    9. Sobre la marxa anar afegint brou, si es necessari, fins quedi l’arròs al gust.
    10. Apartar del foc i deixar l’arròs reposar uns minuts tapat amb un drap.
    11. Servir per racions en plats fons amb una cullerada d’all i oli de roses.
    12. Guarnir per sobre amb el pètals de rosa.

IMG_7023web

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.