Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Skrei i roses

abril 27th, 2014 | Posted by Amics de les roses in 2014 | Receptes

Recepta del restaurant Aire: Skrei i roses

INGREDIENTS

1 llom de bacallà Skrei
Aigua de roses
Mel
Oli d’oliva
Pètals de rosa
Lecitina de soia

PREPARACIÓ

  1. Posem el bacallà Skrei en una bossa de cocció al buit amb l’aigua de roses, la mel i l’oli d’oliva i ho envasem al buit.
  2. Posem un cassó al foc. Quan arribi a 70 graus, ho traiem del foc i posem el bacallà.
  3. Deixem el bacallà dintre de l’aigua 15 minuts.
  4. Traiem el bacallà de la bossa de buit.
  5. El líquid que queda a la bossa ho passem a un recipient, hi introduïm la lecitina i ho passem per la batedora per crear una escuma.
  6. Emplatem el bacallà amb l’escuma.

IMG_4028 Skrei i roses

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.