Jornades gastronomiques, Sant Feliu de Llobregat
Header

Trufes amb pètals de rosa

abril 20th, 2013 | Posted by Amics de les roses in 2013 | Receptes | Vídeos

Recepta de la pastisseria Mas Tres: Trufes amb pètals de rosa

INGREDIENTS PER A 30 PECES

20 gr. pètals de rosa (1)
165 gr. sucre
30 gr. de mel
35 ml. d’aigua
500 gr. trufa cuita (2)

PREPARACIÓ

  1. Assecar els pètals de rosa al forn.
  2. Esmicolar i barrejar amb el sucre, la mel i l’aigua

 

Per fer la trufa cuita.

  1. Calentar 250 gr. de nata.
  2. Quan estigui calenta barrejar-la amb 250 gr. de xocolata de cobertura.
  3. Deixar refredar 24 hores.
  4. Barrejar tots el ingredients.
  5. Deixar refredar i formar les boletes de trufes.

IMG_7174web

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.